Παναθηναϊκός: Προτάθηκαν στο Τριφύλλι οι Σταφυλίδης – Βασιλειάδης (vids)

Οι Κώστας Σταφυλίδης και Σεμπάστιαν Βασιλειάδης ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και τα ονόματά τους βρέθηκαν στο mail του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Προτάθηκαν στο Τριφύλλι οι Σταφυλίδης - Βασιλειάδης (vids)

Αμφότεροι αποχώρησαν ως ελεύθεροι από τη Χάνσα Ρόστοκ, ενώ ο Χουάν Χοσέ Περέα επέστρεψε στη Στουτγκάρδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι δύο ποδοσφαιριστές προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό για την καλοκαιρινή ενίσχυσή του.

Φυσικά, στο Τριφύλλι δε γίνεται να παρθούν άλλες αποφάσεις για μεταγραφές, καθώς δεν έχει προσληφθεί ακόμη στην ομάδα ο νέος προπονητής και ο – επί της ουσίας – αντικαταστάτης του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα μια αγωνιστική πριν τη λήξη των πλέι οφ της SuperLeague.

Σε κάθε περίπτωση οι «πράσινοι» δουλεύουν το πλάνο της «ελληνοποίησης» του ρόστερ και δεν αποκλείεται να εντάξουν στο δυναμικό τους κι άλλον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Τον Γενάρη απέκτησαν τους Μπακασέτα και Λημνιό, ενώ προ ολίγων ημερών ανακοινώθηκε και ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Να σημειωθεί πως ο Κώστας Σταφυλίδης αποχωρεί ως ελεύθερος από τη Χάνσα Ρόστοκ καθώς έληξε το συμβόλαιό του, ενώ το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη δεν θεωρείται «έγκυρο» μετά τον υποβιβασμό.

Exit mobile version