Κλάτενμπεργκ: «Με είπαν ομοφυλόφιλο…»

Ο πρώην αρχιδιαιτητής της Super League, Μαρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε στο podcast του Μπεν Χιθ για πράγματα που βίωσε στην Αίγυπτο.

Κλάτενμπεργκ: «Με είπαν ομοφυλόφιλο...»

«Υπήρχαν πολλές δυσκολίες στην Αίγυπτο. Ενα από αυτά ήταν το οικονομικό κραχ του δολαρίου.

Υπήρχαν πολλά πράγματα που ήταν δύσκολα και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ζαμαλέκ, έκανε μια δήλωση ότι είμαι ομοφυλόφιλος, κάτι που ήταν αρκετά προσβλητικό στην Αίγυπτο και αρκετά ασεβές – ειδικά όταν έχω οικογένεια. Αλλά ήξερε ότι αυτή η λέξη είναι αρκετά προσβλητική στην Αίγυπτο».

Όταν ρωτήθηκε από τον Χιθ εάν ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ το είπε επίτηδες λόγω της αντίδρασης που θα προκαλούσε, ο Κλάτενμπεργκ απάντησε:

«Ναι και υπήρχαν πολλά άλλα πράγματα, δεν είχα λάβε τον μισθό μου και επίσης δυσκολευόμουν να ζήσω στην Αίγυπτο. Οι Αιγύπτιοι είναι υπέροχοι, αλλά όταν ζεις στην Ισπανία, την Ελλάδα ή την Αγγλία υπάρχουν λιγότεροι περιορισμοί σε αυτές τις χώρες.

Στην Αίγυπτο είναι δύσκολο να οδηγείς γιατί οδηγούν εντελώς διαφορετικά από οπουδήποτε στην Ευρώπη. Δεν μπορείς να πας από το Α στο Β, δεν μπορείς να πας σε ένα εμπορικό κέντρο, ζούσα σε ξενοδοχείο. Ειδικά με τον μισθό που έπαιρνα, ήμουν δυσαρεστημένος. Ο μισθός μου καθυστέρησε, ήταν μια εύκολη απόφαση…».

Να θυμίσουμε πως ο Κλάτενμπεργκ επικρίθηκε έντονα από τον πρόεδρο της Ζάμαλεκ, Μανσούρ, ο οποίος μεταξύ πολλών αβάσιμων ισχυρισμών υποστήριξε ότι είχε αφήσει τη σύζυγό του Κλερ για να ξεκινήσει μια ομοφυλοφιλική σχέση με τον Άγγλο να υποστηρίζει ότι ο κόσμος δεν «σεβάστηκε» ούτε «πίστευε» τους ισχυρισμούς του Μανσούρ ότι ήταν ομοφυλόφιλος, επιμένοντας ότι έκανε τη διαιτησία στη χώρα «όσο πιο δίκαιη γινόταν».

Exit mobile version