Το πεντακάθαρο φάουλ του Ελ Κααμπί στο γκολ - Έξι παίκτες της Φιορεντίνα σήκωσαν τα χέρια! (vid)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο του Conference League με ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει στην OPAP Arena.

Το πεντακάθαρο φάουλ του Ελ Κααμπί στο γκολ - Έξι παίκτες της Φιορεντίνα σήκωσαν τα χέρια! (vid)

Στο γήπεδο της ΑΕΚ έχουν σημειωθεί από τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του, απίθανες… διαιτησίες.

Μία ακόμη συνέβη και στον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Στη φάση του 116′ στο γκολ του Ελ Κααμπί υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ από τον Μαροκινό στην πρώτη σέντρα προς την περιοχή των «Βιόλα». Ο επιθετικός του Ολυμπιακού κλάδεψε τον Μιλένκοβιτς στην προσπάθειά του να τελειώσει τη φάση με προβολή.

Οι έξι ποδοσφαιριστές των τυπικά φιλοξενούμενων, που βρέθηκαν κοντά στη φάση, σήκωσαν τα χέρια και διαμαρτυρήθηκαν προς τον διαιτητή, Αρτούρ Ντίας. Πάνω στην… αναμπουμπούλα ο φορ του Ολυμπιακού σκόραρε το καθοριστικό γκολ της συνάντησης.

Ταυτόχρονα, υπήρξαν υποψίες για περίπτωση οφσάιντ στην κεφαλιά του Μαροκινού, ωστόσο, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα ποτέ οι γραμμές.

Για τη συγκεκριμένη φάση διαμαρτύρονται έντονα στις φυλλάδες της ημέρας μετά τον τελικό της Φιλαδέλφειας κάνοντας λόγο για… «κοροϊδία».

Δείτε στο 5:36:40:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News