Το παρέλειψαν: Δεν προβλήθηκαν ποτέ οι γραμμές στο γκολ του Ελ Κααμπί (vid)

Το παρέλειψαν: Δεν προβλήθηκαν ποτέ οι γραμμές στο γκολ του Ελ Κααμπί (vid)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League στην OPAP Arena με ένα οριακό γκολ του Ελ Κααμπί με το κεφάλι στο 116′ απέναντι στη Φιορεντίνα.

Ο Μαροκινός στράικερ του Ολυμπιακού χώθηκε στη φάση με τη γνωστή του κίνηση και με κεφαλιά πέτυχε το «χρυσό» τέρμα των Πειραιωτών στον τελικό κόντρα στους «Βιόλα».

Η φάση εξετάστηκε επί τρία λεπτά από το VAR και τελικά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Οι τηλεθεατές δικαίως περίμεναν να δουν σε επανάληψη το τέρμα του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα της φάσης, όπου υπήρξε υποψία για φάουλ του Ελ Κααμπί στην πρώτη σέντρα προς την περιοχή των Ιταλών.

Ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας δεν έκανε ανασκόπηση στη φάση και σύμφωνα με τη γνώμη του VAR επικύρωσε το τέρμα για τους Πειραιώτες.

Αυτό που δεν είδαν, επίσης, οι τηλεθεατές είναι γραμμές στη φάση του γκολ, κάτι το οποίο ήταν υποχρέωση να προβληθεί, ειδικά σε επίπεδο ευρωπαϊκού τελικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News