Οικονόμου: «Τα δελτία που χάλαγαν κόσμο για τον βάζελο για να δω τι θα κάνουν απόψε» (vid)

Οικονόμου: «Τα δελτία που χάλαγαν κόσμο για τον βάζελο για να δω τι θα κάνουν απόψε» (vid)

«Κάτσε να το σηκώσω σήμερα, 7 ημέρες θα πανηγυρίζουμε!», τονίζει ο Δημήτρης Οικονόμου μιλώντας για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Φιορεντίνα.

«Το θέμα της ημέρας είναι το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα και τα μέτρα κυρίως. Το ματς το μέσα είναι άλλο θέμα και άλλο θέμα το έξω. Για το μέσα έχουμε την ευθύνη εμείς… οι Ολυμπιακοί να καθαρίσουμε το ματσάκι, να το σηκώσουμε και να πάμε στην ευχή της Παναγίας και να γίνει χαμός στην Ελλάδα», τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

«Γιατί είμαστε πολλοί περισσότεροι από όλους τους άλλους. Γιατί όπως βλέπεις τον Μητσοτάκη που τον άθροισμα των υπολοίπων δεν τον φτάνουν, έτσι και το άθροισμα των οπαδών όλων των υπολοίπων ομάδων δεν φτάνει του Ολυμπιακού», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Κάτσε να το σηκώσω σήμερα και θα δεις τί θα γίνει! Θα πανηγυρίζουμε 7 μέρες. Τα δελτία που έβλεπα τόσες μέρες και πανηγύριζαν για τον βάζελο για να δω τι θα κάνουν απόψε!», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News