Η αστρονομική πρόταση της Αλ Γκαράφα στον Πέδρο Μαρτίνς και... το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Η Αλ Γκαράφα είναι αποφασισμένη να κρατήσει στην τεχνική ηγεσία τον Πέδρο Μαρτίνς.

Η αστρονομική πρόταση της Αλ Γκαράφα στον Πέδρο Μαρτίνς και... το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Κάθε δυνατή προσπάθεια έχει καταβάλλει η Αλ Γκαράφα για να διατηρήσει στην ομάδα τον Πέδρο Μαρτίνς, για τον οποίο οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός.

Η A Bola έγραψε πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι μία από τις κυρίαρχες λύσεις στο μυαλό του μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου για την τεχνική ηγεσία.

Η Αλ Γκαράφα δε δείχνει καμία διάθεση να μείνει άπραγη στην υπόθεση και προσπαθεί να πείσει τον κορυφαίο προπονητή στο Κατάρ να πει το «ναι».

Όπως αναφέρεται, έχει καταθέσει πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ στον Μαρτίνς προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης (αμειβόταν με 2,5 εκατ. ευρώ).

Από το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού προκύπτει πως ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να πάρει τον πιο ακριβό προπονητή της θητείας του, ωστόσο, δύσκολα θα «πιάσει» τέτοιο ποσό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr