Η αστρονομική πρόταση της Αλ Γκαράφα στον Πέδρο Μαρτίνς και... το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Η αστρονομική πρόταση της Αλ Γκαράφα στον Πέδρο Μαρτίνς και... το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Η Αλ Γκαράφα είναι αποφασισμένη να κρατήσει στην τεχνική ηγεσία τον Πέδρο Μαρτίνς.

Κάθε δυνατή προσπάθεια έχει καταβάλλει η Αλ Γκαράφα για να διατηρήσει στην ομάδα τον Πέδρο Μαρτίνς, για τον οποίο οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός.

Η A Bola έγραψε πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι μία από τις κυρίαρχες λύσεις στο μυαλό του μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου για την τεχνική ηγεσία.

Η Αλ Γκαράφα δε δείχνει καμία διάθεση να μείνει άπραγη στην υπόθεση και προσπαθεί να πείσει τον κορυφαίο προπονητή στο Κατάρ να πει το «ναι».

Όπως αναφέρεται, έχει καταθέσει πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ στον Μαρτίνς προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης (αμειβόταν με 2,5 εκατ. ευρώ).

Από το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού προκύπτει πως ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να πάρει τον πιο ακριβό προπονητή της θητείας του, ωστόσο, δύσκολα θα «πιάσει» τέτοιο ποσό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News