Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο από τους πανηγυρισμούς και την απονομή στο Πανθεσσαλικό (vid)

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο από τους πανηγυρισμούς και την απονομή στο Πανθεσσαλικό (vid)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε την παρακάμερα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Άρη.

Πολλές συγκινήσεις έκρυβε ο τελικός στο Βόλο με μεγάλο θριαμβευτή τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατέκτησε το 20ό Κύπελλο της ιστορίας του και εξασφάλισε εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Χρήστος Κόντης με τη λήξη πήρε αγκαλιά τον Μπερνάρ, ο οποίος συγκινημένος δήλωσε ότι η πρώτη του σεζόν στην ομάδα ήταν δύσκολη, αλλά στη συνέχεια βρήκε τον εαυτό του κι έζησε χαρούμενες στιγμές στον σύλλογο.

Ο χρυσός σκόρερ Γιώργος Βαγιαννίδης, δεν έκρυψε κι αυτός τη συγκίνησή του κι έσπευσε να τον συγχαρεί και να τον πάρει αγκαλιά, καλώντας τον για φωτογραφία ο Τάσος Μπακασέτας.

Πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς και ο Γιάννης Κώτσιρας. Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που αντίκρισε πρώτος την κόκκινη κάρτα της Φραπάρ, πριν ακολουθήσουν οι δύο του Άρη με Νταρίντα και Ζουλ.

Ο Κώτσιρας αρχικά απολογήθηκε στους συμπαίκτες του:

«Θέλω ν’ απολογηθώ για την κόκκινη», είπε και οι συμπαίκτες του έκαναν γκριμάτσες του στυλ «πάει τελείωσε, όλα καλά», αλλά ο έμπειρος μπακ πρόσθεσε γελώντας: «Αλλά, αλλά… Αν δεν είχα αποβληθεί δεν θα είχαμε νικήσει». Κι έτρεξε δεχόμενος τις… φάπες των συμπαικτών του.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News