Αν φύγει ο Τερίμ, ο Παπαδημητρίου να επιλέξει προπονητή και όχι ο κάθε... Ατζούν!

Αν φύγει ο Τερίμ, ο Παπαδημητρίου να επιλέξει προπονητή και όχι ο κάθε... Ατζούν!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο Τριφύλλι η απώλεια του πρωταθλήματος, για μια ακόμα χρονιά, με τον κόσμο της ομάδας να ξεσπά.

Με το… μπαλάκι στον Γιάννη Αλαφούζο, πλέον, για την απόφαση για τον Φατίχ Τερίμ ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη, ο οποίος θα κρίνει και κατά πάσα πιθανότητα, την ευρωπαϊκή συμμετοχή του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2024-25.

Όποια και αν είναι η απόφασή του για τον Τούρκο προπονητή, οφείλει η επιλογή του επόμενου προπονητή να είναι από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Όπως σε όλα τα μεγάλα κλαμπ, έτσι και στο Τριφύλλι, μια τέτοιας βαρύτητας κίνηση θα πρέπει να παρθεί από τον κατάλληλο άνθρωπο, ο οποίος με την εμπειρία του έχει κατασταλάξει στο συγκεκριμένο πρόσωπο για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Είναι δεδομένο ότι αποκτήματα… εν βρασμώ ψυχής όπως Στραματσόνι και Τερίμ δεν έχουν θέση σε έναν πρωταθληματικό Παναθηναϊκό: Ώρα για ανασύνταξη και λογική στο Τριφύλλι.

Δεν γίνεται, εν έτει 2024, τον προπονητή να τον προτείνει ο… Ατζούνεπιλέγει ο… Ατζούν και όχι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο ρόλος του οποίου είναι σχεδιασμένος για τέτοιους είδους συνθήκες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News