Παναθηναϊκός: Ο Ατζούν, ο Αλαφούζος και το... κόλπο με Τερίμ!

Παναθηναϊκός: Ο Ατζούν, ο Αλαφούζος και το... κόλπο με Τερίμ!

Τα… χειρότερα ήρθαν στον ποδοσφαιρικό, με τις μνήμες μας να πηγαίνουν λίγους μήνες πίσω, όταν σε ένα βράδυ ο Τούρκος έγινε ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού.

Ο Ατζούν, σε συνέντευξη που έχει παραχωρήσει, δήλωσε ότι αυτός ήταν που μεσολάβησε για τις συζητήσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι φίλος μου. Ήταν πολύ λυπημένος και απελπισμένος. Παρόλου που έκανε μια σοβαρή επένδυση, η ομάδα δεν απέδιδε αυτά που ήθελε.

Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά έχασαν το πρωτάθλημα. Ενώ μιλούσαμε, με ρώτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή είναι ένας νικητής. Ο πρόεδρος έμεινε έκπληκτος στην αρχή. Μου είπε “μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;”. Του απάντησα, “το πρότζεκτ σου είναι καλό. Στον Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δουλειές», ήταν τα λόγια του Mr. Survivor.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ δήλωνε απελπισμένος σε μια εποχή που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε την ομάδα πρώτη στην βαθμολογία, εντός Κυπέλλου Ελλάδας, με μόνο ψεγάδι τον αποκλεισμό στο… νήμα από την τρίτη θέση του ευρωπαϊκού ομίλου που οδηγούσε στο Conference League.

Αν, λοιπόν, τότε ήταν λυπημένος με την θέση των «Πρασίνων», τώρα που φιγουράρει με την τέταρτη θέση που τον οδηγεί εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων, πως νιώθει;

Με τα εναπομείναντα παιχνίδια να είναι τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, η τέταρτη θέση είναι πολύ πιθανή, σενάριο που κάνει επιτακτική την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού ειδάλλως θα χάσει και τον τίτλο και την πρόκριση στο Europa League, μένοντας εκτός Ευρώπης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News