«Πρόταση στον Μπερνάρ από τον Παναθηναϊκό - Η στάση της Ατλέτικο»

«Πρόταση στον Μπερνάρ από τον Παναθηναϊκό - Η στάση της Ατλέτικο»

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να σπάσει το προσύμφωνο του Μπερνάρ με την Ατλέτικο Μινέιρο, ωστόσο οι Βραζιλιάνοι απέρριψαν την πρότασή των πράσινων.

Ο Μπερνάρ κάνει εξαιρετικά πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου και ο Παναθηναϊκός παρά το προσύμφωνο που έχει ο Βραζιλιάνος με την Ατλέτικο Μινέιρο του έκανε πρόταση για να τον κρατήσει στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους ο Παναθηναϊκός έκανε απευθείας πρόταση στην «Γκάλο», η οποία έχει συμφωνήσει με τον Μπερνάρ για συμβόλαιο μέχρι το 2027, με σκοπό να κρατήσει τον 32χρονο στην Ελλάδα μετά το πέρας του συμβολαίου του.

Ωστόσο οπως τονίζει ο Ασουνσάο του «Radio 98» η απάντηση της Ατλέτικο Μινέιρο ήταν αρνητική, αφού δε μπήκε καν σε συζήτηση με τον Παναθηναϊκό για το ενδεχόμενο ο Μπερνάρ να μείνει για λίγο παραπάνω στην Superleague.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News