Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Ο προφητικός διάλογος Ιωαννίδη-Μπακασέτα: «Έχουμε να πούμε κι άλλα»

Τέλος στο θέμα που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στην εθνική μας ομάδα με το- υποτιθέμενο, όπως αποδείχτηκε- θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς που, μάλιστα, αγωνίστηκε στον αγώνα κόντρα στη Γεωργία.

Ο Εθνικος Οργανισμος Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ) γνωστοποίησε πως ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Επιπόσθετα υπενθυμίζει ότι η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ότ,ι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπήρξαν φήμες και για τον Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος ενημέρωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά αυτών που τον συκοφάντησαν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News