Πράσινη παράνοια: Εξαφανίζονται (και) τα εισιτήρια με Περιστέρι - Πόσα έχουν απομείνει

Παναθηναϊκός: Δύο οι πιθανοί αντίπαλοι του Τριφυλλιού στα πλέι οφ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι για την Basket League την Παρασκευή (19/4) στη πρόβα τζενεράλε των πρασίνων ενόψει των αγώνων με τη Μακάμπι για τα play off της Euroleague.

H πράσινη τρέλα από τους φίλους της ομάδας καλά κρατεί αφού τα εισιτήρια εξαφανίζονται με γοργούς ρυθμούς και πλέον έχουν απομείνει μόλις 4.500 για το sold out.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να δώσουν ψυχολογικό boost στην ομάδα, στην πρόβα τζενεράλε πριν από τα 2 πρώτα παιχνίδια με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, ενώ πολλοί είναι αυτοί που δεν πρόλαβαν να κλείσουν εισιτήριο για τα ματς με το συγκρότημα του Όντεντ Κάτας και θέλουν να «ντοπάρουν» τους «πράσινους» στις αναμετρήσεις που θα κρίνουν την παρουσία τους στο φετινό Final Four.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν και τόσο πολύ φέτος, με τους Λούκα Βιλντόζα, Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Μωραΐτη, Όλεγκ Μπαλτσερόφκσι και Λευτέρη Μαντζούκα να παίρνουν λεπτά κόντρα στο Περιστέρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News