Παναθηναϊκός: Με αυτό τον τρόπο θέλει τον τίτλο ο Τερίμ!

Τερίμ: «Λέω στον Μπερνάρ να μείνει για ένα χρόνο ακόμη» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Η τριπλέτα Ιωαννίδη-Μπακασέτα-Μπερνάρ σε οδηγεί σταθερά στα πλέι-οφ.

Ο πρώτος κι ο τρίτος είναι στη φόρμα της καριέρας τους ενώ είναι εξαιρετικό για την “σύνδεση” με την εξέδρα πως οι πρωταγωνιστές σου είναι Έλληνες.

Είναι αδύνατον με τον τρόπο που αναπτύσσεται ο Παναθηναϊκός επί Τερίμ, με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχει και την ικανότητα στη συνεργασία που διαθέτουν να μην “ανοίξει” την αντίπαλη άμυνα, να μην την οδηγήσει σε λάθη.

Η Λαμία και …δέκα παίκτες να έβαζε στην εστία της, πάλι θα έχανε. Όσο κι αν…λύσσαξε να πάρει αποτέλεσμα η ομάδα της Φθιώτιδας, ο Παναθηναϊκός φάσεις έβρισκε, είτε με μακρινά σουτ από Τσέριν, Μπακασέτα, είτε με συνεργασίες, είτε με ατομικές ενέργειες των σολιστών του.

Βοηθά πολύ στην καλή κυκλοφορία ο πασπαρτού Αράο που παίζει καλά είτε είναι μπροστά, είτε κοντά στον τερματοφύλακα, με την Λαμία έβγαλε την 4η ασίστ του στο πρωτάθλημα, ενώ κάθε φορά που “έσπαγε” μπάλα, η επιλογή του ήταν σωστή.

Πέτυχε δύο γκολάρες ο παικταράς Μπερνάρ ψάχνοντας συνεχώς τα κενά μετά από κάθε κερδισμένη μπάλα, με τον Ιωαννίδη να μπαίνει ανάμεσα στους μπακ, όσο ο Τάσος είχε παρασύρει μαζί του ένα στόπερ κάνοντας κάθετη κίνηση προς τον τερματοφύλακα.

Αντε να γλιτώσεις έτσι, έχοντας και Τσέριν-Αράο να σε απειλούν, συν το πλάτος που δίνουν οι προωθήσεις των εξτρέμ.

Επιθέσεις με 6-7 παίκτες στα αντίπαλα καρέ, αυτό γουστάρει ο προπονητής.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version