Παναθηναϊκός: Ξανασυνέβη στο Τριφύλλι, αλλά...

Παναθηναϊκός: Ξανασυνέβη στο Τριφύλλι, αλλά...

Δεν μαθαίνει από τα… λάθη του ο ποδοσφαιρικός και στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία η παράδοση κυριάρχησε για μια ακόμα φορά.

Πιο συγκεκριμένα, στους 5 αγώνες που έχει δώσει στα φετινά play-off, το Τριφύλλι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, στους 4 εξ αυτών!

Με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δέχτηκε πρώτος γκολ στο 24′, ο ΠΑΟΚ έκανε παρέλαση στην Λεωφόρο από το 2′, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 5′ στην έδρα του με τον Βίντα, ενώ το χθεσινό ήταν το αποκορύφωμα με τον Σλίβκα να παγώνει το… χρόνο στο 14′.

Το ποσοστό 80% που προαναφέραμε θα πρέπει να προβληματίζει τον Παναθηναϊκό και οφείλει, το προσεχές διάστημα, να το διορθώσει στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου.

Χαρά των ποδοσφαιρόφιλων οι ανατροπές στο σύγχρονο αθλητισμό, αλλά στο δρόμο προς το πολυπόθητο πρωτάθλημα απαιτείται σταθερότητα και αξιοπιστία.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News