Παναθηναϊκός: Αύξηση 7.5 εκατ. ευρώ ο Ιωαννίδης, πτώση 3 εκατ. ευρώ για Μπακασέτα

Αλλαγές στη χρηματιστηριακή αξία των παικτών του Παναθηναϊκού παρατηρούμε από το περασμένο καλοκαίρι έως και σήμερα.

Παναθηναϊκός: Αύξηση 7.5 εκατ. ευρώ ο Ιωαννίδης, πτώση 3 εκατ. ευρώ για Μπακασέτα

Η χρηματιστηριακή αξία των παικτών ανεβαίνει και κατεβαίνει ανάλογα με τις εμφανίσεις εντός του αγωνιστικού χώρου κι όλοι έχουν τη δική τους τιμή, η οποία καθορίζει πολλά αναφορικά με μια μεταγραφή τους, με τα συμβόλαια που θα αμείβονται κι όλα τα σχετικά.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν τέσσερις παίκτες, όπου η τιμή τους ανέβηκε αλλά κι έπεσε σε μερικούς από το καλοκαίρι έως και σήμερα που μιλάμε.

Συγκεκριμένα ο Φώτης Ιωάννιδης με το step-up που έκανε στην καριέρα του είναι δεδομένο πως έχει ανεβάσει και τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο Έλληνας φορ, διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, από το καλοκαίρι έως σήμερα έχει ανεβάσει την αξία του κατά 7,5 εκατ. ευρώ!

Για την ακρίβεια η τωρινή αξία του 24χρονου Έλληνα άσου είναι στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ προηγουμένως ήταν στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα άνοδο στην τιμή του έχει και ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος μπορεί να παρουσιάζει μια αστάθεια στις εμφανίσεις του, όμως γενικότερα έχει θετική παρουσία φέτος και είναι πιο βελτιωμένος από πέρυσι.

Ο Έλληνας μπακ είχε αξία στα 1,2 εκατ. ευρώ και πλέον κοστολογείται στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στα 4 εκατ. ευρώ. Ουσιαστικά ο Βαγιαννίδης ανέβασε την τιμή του κατά 2,8 εκατ. ευρώ!

Από εκεί και πέρα αρκετά μεγάλη μείωση στην ποδοσφαιρική του αξία παρουσιάζει ο Τάσος Μπακασέτας. Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος το καλοκαίρι κόστιζε 10 εκατ. ευρώ και πλέον έχει πέσει στα 7 εκατ. ευρώ.

Με λίγα λόγια ο πρώην άσος την Τραμπζονσπόρ και νυν του Τριφυλλιού έχει κάνει βουτιά 3 εκατ. ευρώ όσον αφορά την αξία του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου.

Τέλος, πεσμένος σε σχέση με το καλοκαίρι είναι και ο Βίτορ Ούγκο, ο οποίος έχει κάνει λίγο μικρότερη βουτιά απ’ αυτή του αρχηγού της εθνικής μας ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ το καλοκαίρι κόστιζε 4,5 εκατ. ευρώ και πλέον η τιμή του έχει πέσει στα 2 εκατ. ευρώ. Με απλά λόγια η τιμή του έπεσε κατά 2,5 εκατ. ευρώ!

Exit mobile version