Παναθηναϊκός: Κανένα λόγο δεν έχει να κρύβεται ο Τερίμ...

Τερίμ: "Αυτό μου άρεσε εκτός από το σκορ" - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Μετά το ισόπαλο ματς με την Κηφισιά ο Φατίχ Τερίμ είπε ότι η ομάδα θα γυρίσει το εις βάρος της κλίμα στα πλέι-οφ.

Η ειλικρίνεια κι η αυτοπεποίθηση που βγάζει είναι στοιχεία που έχουν υπογραμμιστεί πολλάκις. Ασφαλώς παίζει ρόλο πως έχει πετύχει αρκετά πράγματα ως προπονητής, έχει βγάλει αρκετά λεφτά από το ποδόσφαιρο, οπότε δεν είναι σε φάση που βλέπει την ευκαιρία του να δουλέψει στον Παναθηναϊκό ως όχημα για να χτίσει την καριέρα του.

Οπότε δεν έχει κανένα λόγο να κρυφτεί και να ψάξει δικαιολογίες. Φυσικά είναι και θέμα χαρακτήρα, ο Τούρκος είναι μεγάλος winner που δεν κάμπτεται από πρόσκαιρες ατυχίες.

Έδωσε υπόσχεση ότι στα ντέρμπι το τριφύλλι θα είναι αυτό που πρέπει και δικαιώθηκε γρήγορα, πήγε στον Πειραιά και πέταξε τρία γκολ στο…χαλαρό.

Το θέμα είναι η συχνότητα που έχει το δικαίωμα ένας προπονητής να κάθεται μπροστά στους δημοσιογράφους και να λέει πως φταίει ο ίδιος για άσχημα αποτελέσματα, χωρίς να αλλάζει τίποτα στην εικόνα της ομάδας του.

Ο Τερίμ ότι υποσχέθηκε μετά την ισοπαλία με τους νεοφώτιστους, το εκπλήρωσε. Μένουν άλλα εννιά παιχνίδια για να κάνει την ΑΠΟΛΥΤΗ ανατροπή στο πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News