Παναθηναϊκός: Οι 9 διεθνείς μαρτυρούν την αναβάθμιση του ρόστερ

Παναθηναϊκός: Πέτυχε ρεκόρ που είχε επί... Μπόλονι!

Ο Παναθηναϊκός την τωρινή διακοπή για τις εθνικές ομάδες έχει συνολικά εννέα διεθνείς μετά και την προσθήκη του Φίλιπ Μλαντένοβιτς στην εθνική Σερβίας.

Ο Παναθηναϊκός στην τωρινή διακοπή για τις εθνικές ομάδες έχει συνολικά εννέα διεθνείς παίκτες με τους Τάσο Μπακασέτα, Ζέκα Ροντρίγκες και Φώτη Ιωαννίδη να βρίσκονται στην εθνική Ελλάδος.

Μάλιστα ο Μπακασέτας είναι αρχηγός της «γαλανόλευκης» με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το status που έχει ο σύλλογος.

Από εκεί και πέρα στην εθνική Τουρκίας βρίσκεται ο Σαμέτ Ακαϊντίν, στην αντίστοιχη της Σερβίας ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ενώ στη Σλοβενία οι Άνταμ Τσέριν, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Αντράζ Σπόραρ.

Τέλος, για πρώτη φορά στην καριέρα του ως παίκτης του Τριφυλλιού κλήθηκε στην εθνική Ρωσίας κι ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος δεν είναι βασικός στους πράσινους, αλλά μιλάμε για έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα.

Ουσιαστικά η συγκεκριμένη συνθήκη δείχνει πόσο πολύ έχει αναβαθμιστεί ο σύλλογος ποιοτικά, καθώς αρκετοί παίκτες βρίσκονται στις εθνικές τους, όταν πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχε αυτή η προοπτική.

Μάλιστα οι παίκτες ανεβάζουν και τις ποδοσφαιρικές μετοχές τους όσο παίζουν με τις εθνικές της χώρας τους, ενώ πολύ πιθανό είναι ο αριθμός των διεθνών ν’ αυξηθεί, καθώς οι Φίλιπ Τζούρισιτς, Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι αλλά και οι Γιάννης Κώτσιρας με Γιώργο Βαγιαννίδη είναι πολύ πιθανό να κληθούν κι αυτοί ή ένας εξ’ αυτών στις εθνικές τους.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version