Παναθηναϊκός: Νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία για Μουσλέρα και πιθανή ανατροπή!

Παναθηναϊκός: Νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία για Μουσλέρα και πιθανή ανατροπή!

Ο Παναθηναϊκός είχε συνδεθεί με τον Φερνάντο Μουσλέρα, όμως οι Τούρκοι φέρνουν στο φως νέες εξελίξεις αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός από χθες το βράδυ είχε συνδεθεί με τον Φερνάντο Μουσλέρα με τους Τούρκους μάλιστα να είχαν αναφέρει ότι ο διεθνής Ουρουγουανός κίπερ μίλησε τηλεφωνικά με τον Φατίχ Τερίμ, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα.

Παρ’ όλα αυτά νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα έρχονται ν’ ανατρέψουν την κατάσταση, καθώς μιλούν για συμφωνία επέκτασης συμβολαίου του Ουρουγουανού τερματοφύλακα με την πρώην ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του 37χρονου άσου λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο με τον παίκτη να μπορεί να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του, ενώ ήδη του δίνεται το δικαίωμα να μιλήσει με όποιον σύλλογο θέλει χωρίς να πάρει την άδεια της Γαλατασαράι.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το τωρινό συμβόλαιο του Μουσλέρα αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ το νέο συμβόλαιο που ακούγεται ότι υπέγραψε θα έχει χαμηλότερες απολαβές, οι οποίες θα αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News