Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ο Τερίμ τηλεφώνησε στον Φερνάντο Μουσλέρα!»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ο Τερίμ τηλεφώνησε στον Φερνάντο Μουσλέρα!»

Ο δημοσιογράφος Γιακούπ Σινάρ αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του Φατίχ Τερίμ για τον Φερνάντο Μουσλέρα.

Σενάριο… μεταγραφής για τον Παναθηναϊκό! Όπως υποστηρίζουν στην Τουρκία, ο Φερνάντο Μουσλέρα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Φατίχ Τερίμ καθώς το συμβόλαιό του με τη Γαλατασαράι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Ο πασίγνωστος Ουρουγουανός τερματοφύλακας (133 συμμετοχές με τη χώρα του) τον ερχόμενο Ιούνιο θα γίνει 38 ετών, ωστόσο, διατηρεί εξαιρετικές επιδόσεις κάτω από τα γκολπόστ.

Τη φετινή χρονιά με την «Τσιν Μπομ» στο πρωτάθλημα της Τουρκίας κατέγραψε 28 συμμετοχές κρατώντας τις μισές ανέπαφη την εστία. Μάλιστα, πήρε φανέλα βασικού και στα έξι παιχνίδια της ομάδας στο Champions League.

«Το συμβόλαιο του Μουσλέρα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και εκείνος δέχτηκε ένα τηλέφωνο από τον ”μπαμπά” του. Φατίχ Τερίμ. Παναθηναϊκός, σχολίασε σχετικά το εν λόγω δημοσιογράφος.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» αν αγοράσουν τον Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, θα έχουν ένα δυνατό δίδυμο κάτω από την εστία μαζί με τον Γιούρι Λοντίγκιν. Αμφότεροι έχουν φέρει ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς αποτελούν ασφαλείς λύσεις κάτω από την εστία.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News