Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα που στέλνουν τον Μουσλέρα στο Τριφύλλι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα που στέλνουν τον Μουσλέρα στο Τριφύλλι

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι σύνδεσαν χθες το βράδυ το όνομα του Φερνάντο Μουσλέρα με τον Παναθηναϊκό σε μια μετακίνηση που δεν είναι απίθανο να υλοποιηθεί.

Ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που στον πάγκο του έχει έναν άνθρωπο σαν τον Φατίχ Τερίμ μπορεί να προσελκύσει και σημαντικούς παίκτες που υπό άλλες συνθήκες ήταν δύσκολο έως αδύνατον να φέρει στην Ελλάδα.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Φερνάντο Μουσλέρα, ο οποίος μπορεί να βαδίζει το 38ο έτος της ηλικίας του, όμως παραμένει ακόμα και σήμερα ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, ο οποίος ξεχωρίζει στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας γνωρίζει πολύ καλά τον προπονητή του Παναθηναϊκού και μάλιστα τον θεωρεί πολλά περισσότερα από έναν τεχνικό. Κάτι που σημαίνει, ότι μόρεί να παίξει μεγάλο ρόλο σε όποια διαπραγμάτευση μπορεί να υπάρξει μελλοντικά.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μουσλέρα διανύει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του στη Γαλατασαράι και δεν πρόκειται να συνεχίσει στο συγκεκριμένο σύλλογο. Έτσι, για πρώτη φορά μετά το 2011 θα αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να προσελκύσει τον ελεύθερο Μουσλέρα, κυρίως λόγω Τέριμ, αλλά και οι πράσινοι υπάρχει πιθανότητα ν’ ασχοληθούν πιο ζεστά με την περίπτωσή του διότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς κι ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι είναι δανεικός δίχως να γνωρίζουμε ακόμη αν θα παραμείνει πράσινος και τη νέα σεζόν.

Έτσι, ο μόνος σίγουρος τη δεδομένη χρόνικη στιγμή είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και μάλιστα έχει αυξήσει και το χρόνο συμμετοχής του σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News