Παναθηναϊκός: Απολαβές... εκατομμυρίου σε Ιωαννίδη στο νέο συμβόλαιο

Παναθηναϊκός: Κι ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει το... βιολί του!

Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει να κρατήσει στο ρόστερ τον Φώτη Ιωαννίδη, ετοιμάζοντας μια αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του και επενδύοντας στο μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να διατηρήσει τον Ιωαννίδη για πολλά χρόνια. Ο Έλληνας επιθετικός έχει επανέλθει στο επίκεντρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σημείωσε δύο γκολ, σφραγίζοντας τη νίκη εναντίον του “αιώνιου” αντιπάλου. Όχι μόνο για τα γκολ, αλλά και η συνολική του εικόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά των “ερυθρόλευκων”, απέδειξαν ότι έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τον εξόντωσε από τον αγωνιστικό ρυθμό.

Παναθηναϊκόςσύλλογος με το τριφύλλι εξετάζει τη δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου του Ιωαννίδη, προκειμένου να ανταμειφθεί ο παίκτης για την πρόοδό του. Φυσικά, οι ανθρώποι της ομάδας επιθυμούν επίσης να προστατεύσουν την επένδυσή τους, με στόχο να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους για μεγάλο διάστημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα κληθεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να υπογράψει νέο συμβόλαιο με απολαβές που θα ξεπεράσουν αρκετά το εκατομμύριο ανά έτος!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News