Καρπετόπουλος: «Και η Μακάμπι και ο Παναθηναϊκός έκαναν τα ίδια πράγματα!»

Καρπετόπουλος: «Και η Μακάμπι και ο Παναθηναϊκός έκαναν τα ίδια πράγματα!»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος παρέθεσε τις απόψεις του για τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 μέσα στο Φάληρο.

Αναλυτικά όσα είπε στη Σούπερ Μπάλα Live:

«Δεν είναι ένα μεμονωμένο αποτέλεσμα. Ήταν σε συνέχεια του αγώνα με τη Μακάμπι για τον Ολυμπιακό. Και η Μακάμπι και ο Παναθηναϊκός έκαναν τα ίδια πράγματα.

Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες. Αν είσαι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, αυτό που θα του κάνεις, είναι δεδομένο. Θα χτυπήσεις στα πλάγια.

Ο Ιωαννίδης πήγαινε τον Μπιανκόν παντού. Αυτά τα πράγματα, τι σημαίνει… Θα χάσει όλα τα παιχνίδια ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ; Όχι. Παίρνουμε στα σοβαρά την κατάσταση, κερδίζουμε 2-3 ματς στη σειρά και αυτό δίνει την εντύπωση πως τα προβλήματα λύθηκαν.

Κάτι δεν πάει καλά, αν χρειάζεται να παίξει στα κόκκινα για να κερδίσεις τον Αστέρα Τρίπολης. Όταν ο συναγερμός τελείωσε, ξαναβλέπεις πάλι τα ίδια.

Δεν αποκλείω να παίξει καλά ο Ολυμπιακός την επόμενη εβδομάδα. Κάτι που δεν έχει σειρά, εξαρτάται απόλυτα από το αν είναι συγκεντρωμένος ο Ροντινέι, αν βάλει στις ευκαιρίες ο επιθετικός δύο γκολ…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News