Ντέμης: «Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, τον πετάει εκτός πρωταθλήματος!» (vid)

Ντέμης: «Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, τον πετάει εκτός πρωταθλήματος!» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, ενώ απέφυγε να κάνει προβλέψεις για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Superleague.

Αναλυτικά όσα είπε στη Monday FC:

«Δεν υπάρχει φαβορί για το πρωτάθλημα μετά από αυτά που έγιναν την τελευταία αγωνιστική, όπως δεν υπάρχει και φαβορί για τον υποβιβασμό.

Μου έμεινε ο Κουέστα με όλες αυτές τις αποκρούσεις. Μιλάω για το σουτ του Λιούμπισιτς στο πρώτο ημίχρονο και του Τσούμπερ στο δεύτερο.

Ο Μεϊτέ ήταν εκπληκτικός στον ΠΑΟΚ, στον Παναθηναϊκό συνεχίζει να παίζει καλά ο Μπερνάρ. Ο καλύτερος το τελευταίο τριήμερο σίγουρα.

Μαζί με τον Ιωαννίδη είναι οι καλύτεροι παίκτες του Παναθηναϊκού. Και ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό, παρόμοιο ματς με τον Μπερνάρ.»

Για το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από άλλα ματς, έχασε πάλι τα πρώτα 20′. Από τον ΟΦΗ ήταν καλός ο Μεγιάδο, πρέπει να έκανε 20 κλεψίματα, αιφνιδιάστηκε ο Παναθηναϊκός.

Ξεκίνησε να παίζει ο ΠΑΟ αφού έμεινε πίσω στο σκορ, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δέχεται φάσεις-γκολ που κοστίζουν και είναι εύκολα.

Στο πρώτο γκολ δεν γίνεται φαόυλ, σωστό μαρκάρισμα. Δεν ήταν καλύτερος ο ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Δεν μπήκαν τα γκολ που θα μπορούσαν να μπουν.»

Για την κλήρωση των πλέι οφ: «Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον Παναθηναϊκό, τον πετάει εκτός πρωταθλήματος. Κατάφερε ο Παναθηναϊκός να φτάσει σε σημείο, αν χάσει σε ένα ντέρμπι, να είναι η ήττα οδυνηρή. Αν βάζω 25% στον καθένα για το πρωτάθλημα, αν χάσει ο ΠΑΟ, θα πέσουν πολύ οι πιθανότητές του. Χάθηκαν βαθμοί με ομάδες που είναι καλύτερος.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News