Βαριά ήττα για τη Χετάφε από την Μπαρτσελόνα - Βασικός ο Μαξίμοβιτς (vid)
Η Μπαρτσελόνα νίκησε εύκολα με 4-0 τη Χετάφα και όσο ζει, ελπίζει για το πρωτάθλημα ανεβαίνοντας προσωρινά στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς βασικό η Χετάφε δεν κατάφερε να αντισταθεί στην Μπαρτσελόνα. Ο χαφ του Παναθηναϊκού, από το καλοκαίρι του 2024, αγωνίστηκε για 67 λεπτά πριν αφήσει τη θέση του στον Χάιμε Μάτα.Η Χετάφε φέτος είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο, υπήρξε ανταγωνιστική απέναντι σε όλους τους μεγάλους, όμως δεν είχε αντίδοτο στα κέφια των Καταλανών, που με το 4-0 προσπέρασαν την Χιρόνα και βρίσκονται στο -5 από την Ρεάλ Μαδρίτης με παιχνίδι περισσότερο.
Το τελικό σκορ θα μπορούσε να αποτελεί χωρίς υπερβολή, ακόμα και σκορ ημιχρόνου εκεί όπου η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με τον κορυφαίο του γηπέδου Ραφίνια (20’) και έχασε ουκ ολίγες καθαρές ευκαιρίες σε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Αταμάν στη Βαλένθια - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο
- Παπαθεοδώρου: «Δεν συμφωνώ ότι θα είναι έγκλημα αν φύγει ο Μπενίτεθ» (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Χρειάζεται... διερεύνηση - Κάτι τους είπε ο Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Τζέιλεν Χορντ - Το ποσό του buy-out»
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)