Παναθηναϊκός: «Αθηναϊκός και Ολυμπιακός άφησαν τις οπαδικές ευαισθησίες στην άκρη»
Στον Παναθηναϊκό δεν σκοπεύουν να απαντήσουν επίσημα στην ανακοίνωση του Αθηναϊκού και να μη δώσουν περισσότερη έκταση στο θέμα που τείνει να δημιουργηθεί.
Αναλυτικά:
«Κύκλοι του Παναθηναϊκού Α.Ο. σχολίασαν την ανακοίνωση του Αθηναϊκού λέγοντας. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δεν πρόκειται να ανταπαντήσει επίσημα στο σωματείο του Αθηναϊκού παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες που κάνει να δημιουργηθεί κάποιου είδους αντιπαράθεση.
Μετά από έξι μήνες το σωματείο από τον Βύρωνα και ο πρόεδρος-θεατής των αγώνων του Ολυμπιακού κ. Ραμαντάνης δίνουν μάχη να παρουσιάσουν έναν διαφορετικό αγώνα από αυτόν που τελικά πραγματοποιήθηκε στον πρώτο γύρο.
Στο ματς της 7ης Ιανουαρίου 2026 στο εντός έδρας ματς τους με τον Ολυμπιακό οι άνθρωποι της ομάδας του Βύρωνα άφησαν κατά μέρους την ευαισθησία τους για τις οπαδικές λογικές και τα σεξιστικά συνθήματα. ΑΜΕΤΟΧΟΙ και ΘΕΑΤΕΣ!
Για τη δε υποτιθέμενη παράνομη και δημόσια χρήση ναρκωτικών ουσιών, δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένο τίποτα…»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Κόουτς, είμαι καλά, πάρε με» - Το παρασκήνιο με Λιβάι Γκαρσία
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η πρόβλεψη του ΑΙ για νικητή και σκορ
- Η αξία από το Transfermarkt και η σύγκριση στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά 9ψηφιο μπάτζετ - Αναλυτικά οι απολαβές των παικτών
- ΜακΚόλουμ: Έδωσε την τελική κατάταξη της EuroLeague – Σε ποια θέση βλέπει τον Παναθηναϊκό