Παπαθεοδώρου: «Δεν συμφωνώ ότι θα είναι έγκλημα αν φύγει ο Μπενίτεθ» (vid)
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε τα δεδομένα γύρω από τον Ράφα Μπενίτεθ, βάζοντας στο προσκήνιο τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στα επόμενα ματς.
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου τοποθετήθηκε στην εκπομπή Magic Euroleague για τη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από τον Ράφα Μπενίτεθ και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση τηλεθεατή, ξεκαθάρισε πως δεν συμμερίζεται την άποψη ότι μια πιθανή αποχώρηση του Ισπανού τεχνικού θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με απόλυτους όρους.
Παράλληλα, έδειξε πως για τον ίδιο η εικόνα των επόμενων αγώνων θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αξιολόγηση της κατάστασης.
Συγκεκριμένα, είπε:
«Δεν συμφωνώ ότι θα είναι έγκλημα αν φύγει ο Μπενίτεθ. Θέλω να δω και τα επόμενα παιχνίδια. Έχει αρκετό δρόμο η σεζόν».
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Conference: Ώρα κλήρωσης - Οι πιθανοί και ζόρικοι αντίπαλοι
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το κασέ του Λιβάι Γκαρσία - Οι απολαβές
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία του Λιβάι Γκαρσία
- Ποιος είναι ο Λιβάι Γκαρσία που θέλει ο Παναθηναϊκός (Who is Who)
- Παναθηναϊκός: Σπουδαία νέα με Ντέσερς - Πότε επιστρέφει στη δράση