Μπακασέτας από... χρόνια στον Παναθηναϊκό - Η αρχηγική ομιλία στους συμπάικτες του

Ο Τάσος Μπακασέτας έδειξε στο παχνίδι με τον ΠΑΟΚ τις ηγετικές ικανότητες που διαθέτει με την ομιλία του προς τους συμπαίκτες του.

Παναθηναϊκός: Τεράστιο πριμ Αλαφούζου για την πρόκριση

Ο Τάσος Μπακασέτας ήρθε στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Γενάρη από την Τραπεζούντα και χωρίς να έχει αγωνιστεί ποτέ άλλοτε στην καριέρα του στους πράσινους.

Παρ’ όλα αυτά με την όλη στάση του δείχνει σαν να είναι χρόνια στην ομάδα ή να επέστρεψε σ’ αυτή μετά από ένα μικρό διάλειμμα που έκανε στην καριέρα του.

Γενικότερα ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος αποδεικνύει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ σημαντική μορφή τόσο αγωνιστικά όσο και για τα αποδυτήρια της ομάδας, καθώς διαθέτει προσωπικότητα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την ανακοίνωση του Φατίχ Τερίμ για το ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι στη διαδικασία, ο Μπακασέτας πήρε το λόγο και προσπάθησε με μια αρχηγική ομιλία να τονώσει το ηθικό όλων.

«Ό,τι έγινε είναι πολύ καλό και είναι αβαντάζ για εμάς. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στα πέναλτι 100%, επειδή έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας. Όλοι μαζί, πάμε…», ήταν τα λόγια του 30χρονου μεσοεπιθετικού προς τους συμπαίκτες του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr