Παναθηναϊκός: Η πιο «refuse to lose» ομάδα

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα συγκλονιστικό βράδυ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στα πέναλτι.

Λημνιός: Οι δηλώσεις του... χρυσού σκόρερ στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Όσα έλαβαν χώρα το βράδυ της Τετάρτης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν έχουν προηγούμενο και σίγουρα θα μνημονεύονται για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο Παναθηναϊκός τελικά κατάφερε να πάρει μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ σε μια σειρά που κρίθηκε στη ρώσικη ρουλέτα.

Οι πράσινοι στο παιχνίδι της Λεωφόρου δεν ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ και γενικότερα δεν προχώρησε σε καλή εμφάνιση σε συνολική διάρκεια του αγώνα.



Παρ’ όλα αυτά για μία ακόμα φορά το Τριφύλλι κατάφερε να βρει τον τρόπο αρχικά να επιστρέψει στο παιχνίδι κι έπειτα να πάρει την πρόκριση που ήθελε από την αρχή της ημέρας.

Ο Λημνιός στο 120+9′ έβαλε ένα σπουδαίο γκολ στέλνοντας το ματς στα πέναλτι και δίνοντας ουσιαστικά το φιλί της ζωής στην ομάδα του, η οποία για μερικά δευτερόλεπτα πρόλαβε να μην πέσει στον γκρεμό.

Από εκεί και πέρα στη διαδικασία των πέναλτι βγήκε μπροστά ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι κι ουσιαστικά έδωσε την πρόκριση στους πράσινους στέλνοντας όλον τον κόσμο του συλλόγου στα ουράνια.

Εν κατακλείδι ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο, όμως κατάφερε να βρει τον τρόπο και να πάρει την πρόκριση αποδεικνύοντας πως είναι η πιο «refuse to lose» ομάδα που υπάρχει.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News