Σ. Κοτρώτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει έναν Ντραγκόφσκι» (vid)

Σ. Κοτρώτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει έναν Ντραγκόφσκι» (vid)

Ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος προχώρησε σε μια απίστευτη παρομοίωση όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος μέσω της εκπομπής «Action Τώρα» στο Action24 έκανε μια τρομερή παρομοίωση, η οποία αφορούσε το συνέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Ουσιαστικά ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ότι αυτό που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο συνέδριό του είναι ένας Ντραγκόφσκι, προκειμένου ν’ αποκρούσει τα πέναλτι του Στέφανου Κασσελάκη, τα πέναλτι των διαφονούντων που θ’ αντιδράσουν και τέλος τα πέναλτι των δημοσκοπήσεων.

Μάλιστα εκείνη την ώρα παρενέβη η παρουσιάστρια, Ντόρα Κουτροκόη τον διέκοψε και ρώτησε να μάθει ποιος είναι ο Πολωνός τερματοφύλακας, καθώς δεν τον ήξερε με τον Κορτώτσο να της εξηγεί αναλυτικά.

Δείτε το βίντεο:



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News