Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: Καλεί τον Αλαφούζο για τις «θυγατρικές»

Παναθηναϊκός: Στ' αποδυτήρια ο Αλαφούζος - Το παρασκήνιο μετά το ντέρμπι

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καλεί τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο να καταθέσει ό,τι γνωρίζει για τις «θυγατρικές» ομάδες που δήλωσε μετά το ματς με τη Λαμία.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία το περασμένο σαββατοκύριακο (2-2) προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις που συζητήθηκαν ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των πράσινων μίλησε για «θυγατρικές» ομάδες σε μια αποκάλυψη, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Έτσι, λοιπόν, όπως αναφέρει το «Dikisports.blogspot.com», η ΕΕΑ πρόκειται να καλέσει τον Γιάννη Αλαφούζο την Δευτέρα, ώστε να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News