Το πρώτο μήνυμα του Μπάμπα: «Σύντομα θα επανέλθω - Ευχαριστώ τον Βαγιαννίδη»

Παναθηναϊκός: Η συγκλονιστική αντίδραση του Γερεμέγεφ στον τραυματισμό του Μπάμπα (vid)

Ο Ραχμάν Μπάμπα έστειλε το δικό του μήνυμα μετά το άσχημο χτύπημα που είχε με τον Γιώργο Βαγιαννίδη, τον οποίο παράλληλα ευχαρίστησε.

Η Λεωφόρος χθες στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης του αγώνα… πάγωσε, καθώς ο Ραχμάν Μπάμπα είχε μια σφοδρή σύγκρουση με τον Γιώργο Βαγιαννίδη σε προσπάθεια των δύο παικτών να κερδίσουν μια διεκδικούμενη μπάλα.

Ο 30χρονος μπακ του ΠΑΟΚ έχασε τις αισθήσεις του και με την άμεση παρέμβαση όλων των γιατρών τα πράγματα πήγαν καλά με τον ποδοσφαιριστή να επανέρχεται και στην πορεία να διακομίζεται στο νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Μπάμπα είναι καλά στην υγεία του και μάλιστα έμεινε στο νοσοκομείο περισσότερο προληπτικά παρά γιατί είχε κάτι σοβαρό.



Από εκεί και πέρα ο άσος του «Δικεφάλου» του Βορρά έστειλε και το δικό του μήνυμα μετά το ατύχημα στο οποίο δίνει την υπόσχεσή του, ότι θα επιστρέψει άμεσα στα γήπεδα κι έπειτα ευχαριστεί τον Γιώργο Βαγιαννίδη για τη στάση που είχε.

Το μήνυμά του:

«Γεια σας, ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τις τελευταίες 12 ώρες. Ευτυχώς αναρρώνω καλά και δεν έχω υποστεί μεγάλη ζημιά. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Γιώργο Βαγιαννίδη που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, όμως σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω-κάτω».

Δείτε αναλυτικά:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News