Παναθηναϊκός-Ντραγκόφσκι: Το «κόλπο» για να γλιτώσει τα 3,5 εκατ. ευρώ

Παναθηναϊκός-Ντραγκόφσκι: Το «κόλπο» για να γλιτώσει τα 3,5 εκατ. ευρώ

Ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο καλοκαίρι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει δικό του, τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι δίχως να τον αγοράσει από την Σπέτσια.

Ένα εξαιρετικά βολικό σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για τον Παναθηναϊκό, το οποίο αφορά τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο οι πράσινοι απέκτησαν ως δανεικό από τη Σπέτσια τον Πολωνό τερματοφύλακα και στη συμφωνία μπήκε ρήτρα εξαγοράς ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Μετά τη χθεσινή εμφάνιση μάλιστα του τερματοφύλακα του Τριφυλλιού κόντρα στον ΠΑΟΚ, όλοι μιλούν πια για δεδομένη μεταγραφή του από τη νέα χρονιά στους πράσινους.

Ωστόσο καλό θα είναι ν’ αναφέρουμε ένα άγνωστο αλλά και πολύ πιθανό σενάριο, το οποίο μπορεί να κάνει καλό αλλά και κακό ταυτόχρονα στον Παναθηναϊκό.



Συγκεκριμένα η Σπέτσια αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας (Serie B) κι αυτή τη στιγμή κινδυνεύει να πέσει στην αμέσως επόμενη.

Αν αυτό πραγματοποιηθεί, τότε αυτόματα θα πάψει να είναι επαγγελματική ομάδα και έτσι λύνονται άμεσα όλα τα συμβόλαια που διαθέτει και οι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι.

Επομένως, αυτό θα συμβεί και στην περίπτωση του Ντραγκόφσκι με τον Παναθηναϊκό να μη χρειαστεί να πληρώσει 3,5 εκατ. ευρώ, για να τον αγοράσει, αλλά να μπορεί να διαπραγματευτεί με τον ίδιο για ενδεχόμενη συνεργασία.

Όμως στην όλη υπόθεση υπάρχει κι ένα αρνητικό δεδομένο, το οποίο αφορά τον ανταγωνισμό που θα υπάρξε από άλλες ομάδες για έναν τερματοφύλακα, ο οποίος δε θα πωλείται από κάποια ομάδα και πολύ πιθανό να έχει παίξει και στο επερχόμενο Euro.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News