Γερεμέγεφ: Πρώτος σκόρερ στον κόσμο ανά λεπτά συμμετοχής!

Παναθηναϊκός: Τα βιαστικά συμπεράσματα που οδηγούν σε σφάλματα

Ένα απίστευτο στατιστικό κατέχει ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, καθώς είναι πρώτος σκόρερ στον κόσμο ανά λεπτά συμμετοχής.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ φέτος πραγματοποιεί μια μυθική σεζόν κι ας μην παίζει αρκετά, καθώς όσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί, δείχνει και με το παραπάνω την εκτελεστική του δεινότητα.

Μάλιστα τα 7 γκολ που έχει πετύχει σε 230 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, κατατάσσουν τον φορ του Παναθηναϊκού στην κορυφή της σχετικής λίστας παγκοσμίως με μέσο όρο 2.72 γκολ ανά αγώνα!



Από εκεί πέρα στους πράσινους είναι στη σχετική λίστα μονάχα πίσω από τους Φώτη Ιωαννίδη (8 γκολ) και Αντράζ Σπόραρ (6 γκολ), όμως έχει αγωνιστεί πολύ λιγότερο χρόνο κι από τους δύο με το ποσοστό ευστοχίας και αποτελεσματικότητάς του να είναι πολύ καλύτερο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Γερεμέγεφ βρίσκει δίχτυα ανά 32 λεπτά και μάλιστα με λιγοστές τελικές! Η συγκεκριμένη επίδοση τον φέρνει στην κορυφή παγκοσμίως με 2.72 γκολ ανά 90λεπτο, αφού ο δεύτερος Μπαρνάμπας Νέμεθ, της ουγγρικής Σιόφοκ σκοράρει 1.88 γκολ ανά 90 λεπτά συμμετοχής (6 γκολ σε 8 αναμετρήσεις).

Δείτε αναλυτικά:

Γερεμέγεφ: Πρώτος σκόρερ στον κόσμο ανά λεπτά συμμετοχής!

Αναλυτικά η πεντάδα των top σκόρερ ανά λεπτά συμμετοχής:

1. Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (Παναθηναϊκός) 2.72 γκολ ανά αγώνα
2. Μπαρνάμπας Νέμεθ (Σιόφοκ/Ουγγαρία) 1.88 γκολ ανά αγώνα
3. Σουφιάν Χετλί (AFC Άμστερνταμ/Ολλανδία) 1.75 γκολ ανά αγώνα
4. Γουστάβο Σουτζ (Ιταμπαϊάνα/Βραζιλία) 1.68 γκολ ανά αγώνα)
5. Πάουλο Σέζαρ ντε Ολιβέιρα (Σάντα Κρους/Βραζιλία) 1.67 γκολ ανά αγώνα)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News