Ζάετς: «Αν έπαιζε η Χάιντουκ με τον Παναθηναϊκό, μάλλον θα υποστήριζα τον Παναθηναϊκό»

Ο σπουδαίος Βέλιμιρ Ζάετς σε δηλώσεις του ανέφερε πως αν η Χάιντουκ έπαιζε κόντρα στον Παναθηναϊκό, τότε θα υποστήριζε το Τριφύλλι.

Ζάετς: «Ο Αλαφούζος έκανε καλή δουλειά, πρέπει να παίρνεις και αποφάσεις που να μην αρέσουν στον κόσμο»

Ο Βέλιμιρ Ζάετς βρίσκεται μέσα στους θρύλους του Παναθηναϊκού, καθώς στο παρελθόν (1984-88) αγωνίστηκε με τη φανέλα των πράσινων και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Μάλιστα στην πορεία των ετών έγινε και προπονητής (1996-97) στο Τριφύλλι προσφέροντας κι από εκείνο το πόστο όσα περισσότερα μπορούσε.

Πλέον ο παλαίμαχος Κροάτης άσος, πήρε θέση για την πρόσφατη απομάκρυνση του Ρόμπερτ Γιάρνι από την Κ-17 της εθνικής Κροατίας, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και μία άλλη λεπτομέρεια.

Συγκεκριμένα ο Ζάες έκανε γνωστό πως αν η Χάιντουκ έπαιζε με τον Παναθηναϊκό, τότε θα ήταν η μόνη φορά που σαν Κροάτης δε θα την υποστήριζε και θα ήταν με το Τριφύλλι!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δυστυχώς ο Γιάρνι δεν αποδείχθηκε πολύ έξυπνος, δεν θα τον υποτιμήσω. Δεν χρειάζεται, δεν θα χρησιμοποιήσω καν κακές λέξεις, καθώς ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος και κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Είσαι Κροάτης. Όταν η Χάιντουκ παίζει στην Ευρώπη, υποστηρίζω τη Χάιντουκ. Μόνο αν έπαιζε με τον Παναθηναϊκό, τότε μάλλον θα υποστήριζα τον Παναθηναϊκό γιατί έβγαζα το ψωμί μου από αυτόν. Το ότι έχω παίξει σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Παναθηναϊκό είναι γνωστό. Τον καταλαβαίνω, δεν του ήταν εύκολο. Μπήκε σε μπελάδες και δεν χρειαζόταν. Είναι ομάδα της Κροατίας και πρέπει να τη στηρίξεις ό,τι κι αν γίνει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News