Παναθηναϊκός: Η απίστευτη εξέλιξη με Γερεμέγεφ - Το άστρο του Τερίμ

Παναθηναϊκός: Η απίστευτη εξέλιξη με Γερεμέγεφ - Το άστρο του Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό έχει ένα απίστευτο άστρο φέτος κι αυτό αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά με πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στα μέσα της σεζόν στην ομάδα με σκοπό ν’ αλλάξει ορισμένα πράγματα, τα οποία θα βοηθούσαν την ομάδα, ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα σε πρώτη φάση κι έπειτα και το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Τούρκος προπονητής στον λίγο καιρό που βρίσκεται στην Ελλάδα προσπαθεί να δουλέψει και να περάσει ορισμένα πράγματα στην ομάδα, ωστόσο εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι βλέπουμε και καταλαβαίνουμε ότι έχει κι άστρο.

Ένα άστρο που… έλαμψε και στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με μεγάλο πρωταγωνιστή έναν παίκτη, ο οποίος υπό κανονικές συνθήκες και βάση πλάνου θα έβλεπε το ματς από τις εξέδρες του γηπέδου.

Πιο αναλυτικά ο Φατίχ Τερίμ στα αρχικά του πλάνα είχε ως βασικό τον Άνταμ Τσέριν κι εκτός αποστολής τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Ωστόσο ο Σλοβένος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις, οι οποίες όχι μόνο τον άφησαν εκτός ενδεκάδας, πήρε τη θέση του ο Τόνι Βιλένα, αλλά κι εκτός αποστολής με τη θέση του να την παίρνει ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.



Ο Σουηδός φορ μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός, αλλά ούτε και ν’ αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Τερίμ στις αλλαγές (μπήκε ο Σπόραρ στη θέση του Ιωαννίδη), όμως στο 106′ πήρε τη θέση του Μπερνάρ.

Μπορεί στη διάρκεια που αγωνίστηκε να μη σκόραρε, όμως στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού είναι ο άνθρωπος που από τη σέντρα του Μπακασέτα πιάνει την κεφαλιά με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στον Αράο, έπειτα στον Λημνιό κι από εκεί στα δίχτυα.

Με λίγα λόγια ο Σουηδός είχε ενεργή συμμετοχή στο γκολ των πρασίνων που έστειλε το ματς στα πέναλτι, ενώ στην ψυχοφθόρο διαδικασία ήταν εύστοχος, βάζοντας την υπογραφή του στη μεγάλη πρόκριση του Τριφυλλιού.

Ίσως αν ο Σουηδός έμενε εκτός αποστολής, όπως είχε αποφασιστεί αρχικά, και τη θέση του έπαιρνε ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος δεδομένα έλειψε πολύ από το κέντρο, τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News