Χελάκης: «Ο ΠΑΟΚ άξιζε την πρόκριση, αλλά...»

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ λέγοντας πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά άξιζε να πάρει την πρόκριση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης ανέφερε μέσω της εφημερίδας «Sportday», ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος του Παναθηναϊκού και άξιζε την πρόκριση στο χθεσινό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Ο Ντραγκόφσκι με τις επεμβάσεις του στα πέναλτι δεν άφησε να αποδοθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη χθες βράδυ στη Λεωφόρο. Χτυπημένος απ’ την ατυχία ο ΠΑΟΚ, έμεινε στα τελευταία λεπτά της παράτασης με δέκα παίκτες και ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση απ’ τον Λημνιό. Καθολικά καλύτερος στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, έφερε με το γκολ του Ζίβκοβιτς την υπόθεση-πρόκριση στα ίσια, αλλά δεν ευτύχησε ούτε στην παράταση, ούτε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, οι κατεξοχήν σπεσιαλίστες του, ενώ είχαν την ευκαιρία να τον στείλουν στον τελικό, τον καταδίκασαν. Το γκολ του Κετζιόρα, που φαινόταν να κρίνει το ματς ήρθε απ’ το κέντρο της άμυνας. Εκεί βρέθηκε ο Μαντσίνι να έχει χρεωμένο τον σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ. Περίεργη επιλογή. Ο Μαντσίνι έχασε τον παίκτη του κι ο Αράο δεν πρόλαβε να τον μαρκάρει…

Ο Κωνσταντέλιας με τον Τάισον κυριάρχησαν στο γήπεδο και μαζί με τους συμπαίκτες τους περιόρισαν τον Παναθηναϊκό σε σχεδόν παθητικό ρόλο. Έμοιαζε σαν οι “πράσινοι” να ροκανίζουν αμυνόμενοι τον χρόνο για να πάρουν το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πίεζε κι έχανε ευκαιρίες. Το γκολ του Ζίβκοβιτς από ωραίο συνδυασμό, ήρθε να αποδώσει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Ο ΠΑΟΚ τιμώρησε με αυτό τον τρόπο το εντελώς παθητικό παιχνίδι των γηπεδούχων… Ήταν στο μεγαλύτερο μέρος καλύτερος απ’ τον αντίπαλό του κι άξιζε την πρόκριση. Ο Ντραγκόφσκι, όμως, είχε άλλη γνώμη και τα πανηγύρισα πήραν τελικά πράσινο χρώμα. Ήταν ένα ακόμα ποδοσφαιρικό σενάριο, που ξεπέρασε τη φαντασία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News