Ασημακόπουλος: «Αυτό που έπαιξε ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν μπάλα...»

Ασημακόπουλος: «Δημιούργησε μόνος του την κόλαση ο Παναθηναϊκός - Αντί να πει για 0-2...»

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Ασημακόπουλος σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Live Sport» την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ παρά την πρόκριση που πήρε.

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Ασημακόπουλος μέσω της εφημερίδας «Live Sport» σχολίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, την οποία τη θεωρεί ιδιαίτερα κακή παρά το γεγονός ότι δε στοίχισε στο τέλος της ημέρας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Οι Παναθηναϊκοί έχουν από χθες βράδυ τον καινούργιο τους ήρωα: τον Πολωνό τερματοφύλακα, τον Ντραγκόφσκι, ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο από τη Β’ κατηγορία της Ιταλίας, πήρε αμέσως θέση βασικού και αποδείχθηκε “λίρα εκατό” στα έως τώρα ματς που έπαιξε. Ειδικά στο χθεσινό με τον ΠΑΟΚ, γλίτωσε την ομάδα του από το κάζο της χρονιάς, σε ένα ματς που δεν άξιζε να το πάρει με βάση την εικόνα της. Πράγματι, οι Πράσινοι έδωσαν από την αρχή την εντύπωση ότι βολεύονταν με το 1-0 της Θεσσαλονίκης. Υπήρχαν στιγμές που πίστευες ότι το είχαν ρίξει στον χαβαλέ…

Την ίδια στιγμή δεν υπήρχε απολύτως τίποτα στην επίθεση. Ο Ιωαννίδης εμφανίστηκε σαν ψάρι έξω από το νερό. Ο Μπακασέτας, με το που έφαγε την κίτρινη κάρτα, άρχισε από ένστικτο να προφυλάσσει τον εαυτό του. Ο Βιλένα έκανε το χειρότερο, ίσως, παιχνίδι του. Και έμεινε μόνος του ο φουκαράς ο Ζέκα να τρέχει και να μη φτάνει, προσπαθώντας να σώσει οτιδήποτε μπορούσε να σωθεί… Πέρα από τους πανηγυρισμούς στο τέλος, αυτό που έπαιξε ο Παναθηναϊκός δεν ήταν μπάλα. Η ομάδα δεν είχε αντίδραση σε οτιδήποτε έκανε ο αντίπαλος… Αλλά… αυτά έχει το ποδόσφαιρο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News