Τρελαμένη η Μπούσε Τερίμ: «Δεν μπορώ να το ξεπεράσω...» (pic)
Η κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μπούσε, βρέθηκε χθες στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.
Η Μπούσε Τερίμ για ακόμη μία φορά ήταν στο πλευρό του πατέρα της και παράλληλα έδειξε πόσο πολύ έχει μπει στο κλίμα της ομάδας που βρίσκεται ο Φατίχ Τερίμ.
Για την ακρίβεια από τη στιγμή που ο Τούρκος τεχνικός υπέγραψε στους πράσινους, εκείνοι αυτόματα απέκτησαν και μια νέα οπαδό.
Μάλιστα μετά την επική πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ, η Μπούσε Τερίμ ανέβασε δύο στόρι με τα οποία αποδεικνύει το πόσο τρελαμένη ήταν με όλα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο.
Πιο συγκεκριμένα στο ένα στόρι της έχει ανεβάσει τον κόσμο της ομάδας και γράφει: «Εκπληκτικός Παναθηναϊκός».
Στο δεύτερο δείχνει το γήπεδο γράφοντας: «Ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Τι αγώνας ήταν αυτός. Δε θυμάμαι τα περισσότερα δευτερόλεπτα», «Δεν τελείωσε μέχρι να πούμε ότι τελείωσε. Περίμενέ μας στον τελικό».
Δείτε τις εικόνες:


Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καταγγελία Παναθηναϊκού για Ταϊρίκ Τζόουνς - Ο λόγος
- Η απόφαση Γιαννακόπουλου για το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
- Νίκη στη Βαρκελώνη, ήττα της Ρεάλ στο ΣΕΦ: Το ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό
- «Όχι για μανάδες» - Η φοβερή κίνηση του Τεττέη στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
- «Σε αυτή τη διοργάνωση θα παίξει ο Παναθηναϊκός - Το γκρουπ δυναμικότητας»