Τρελαμένη η Μπούσε Τερίμ: «Δεν μπορώ να το ξεπεράσω...» (pic)

Τρελαμένη η Μπούσε Τερίμ: «Δεν μπορώ να το ξεπεράσω...» (pic)

Η κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μπούσε, βρέθηκε χθες στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Η Μπούσε Τερίμ για ακόμη μία φορά ήταν στο πλευρό του πατέρα της και παράλληλα έδειξε πόσο πολύ έχει μπει στο κλίμα της ομάδας που βρίσκεται ο Φατίχ Τερίμ.

Για την ακρίβεια από τη στιγμή που ο Τούρκος τεχνικός υπέγραψε στους πράσινους, εκείνοι αυτόματα απέκτησαν και μια νέα οπαδό.

Μάλιστα μετά την επική πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ, η Μπούσε Τερίμ ανέβασε δύο στόρι με τα οποία αποδεικνύει το πόσο τρελαμένη ήταν με όλα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο.

Πιο συγκεκριμένα στο ένα στόρι της έχει ανεβάσει τον κόσμο της ομάδας και γράφει: «Εκπληκτικός Παναθηναϊκός».

Στο δεύτερο δείχνει το γήπεδο γράφοντας: «Ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Τι αγώνας ήταν αυτός. Δε θυμάμαι τα περισσότερα δευτερόλεπτα», «Δεν τελείωσε μέχρι να πούμε ότι τελείωσε. Περίμενέ μας στον τελικό».

Δείτε τις εικόνες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News