Παναθηναϊκός: Η συγκλονιστική αντίδραση του Γερεμέγεφ στον τραυματισμό του Μπάμπα (vid)

Παναθηναϊκός: Η συγκλονιστική αντίδραση του Γερεμέγεφ στον τραυματισμό του Μπάμπα (vid)

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αντέδρασε μ’ έναν συγκλονιστικό τρόπο την ώρα που ο Μπάμπα χτύπησε σοβαρά σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Το χθεσινό παιχνίδι στιγματίστηκε από το σοβαρό χτύπημα του Μπάμπα στην παράταση, όταν σε μια διεκδικούμενη μπαλιά ο Βαγιαννίδης, χωρίς να το θέλει, χτύπησε τον αντίπαλό του στο κεφάλι κι εκείνος έπεσε κάτω χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Τη στιγμή που οι περισσότεροι πάγωσαν στην Λεωφόρο, όταν είδαν κάτω τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ η γρήγορη αντίδραση κάποιων από τους ανθρώπους των δύο ομάδων που βρίσκοταν εκεί βοήθησε σημαντικά στο να αποφευχθούν τα χειρότερα για τον Μπάμπα.

Μάλιστα ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε την κρισιμότητα της κατάστασης του Μπάμπα, ειδοποίησε τον γιατρό του «τριφυλλιού», που παρείχε εκείνη την στιγμή βοήθεια στον Έλληνα αμυντικό των «πρασίνων», ώστε εκείνος να φύγει από κει και να σπεύσει να βοηθήσει με τον παίκτη του ΠΑΟΚ, όπου υπήρχε πραγματικός κίνδυνος.

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News