«Η απόφαση του Παναθηναϊκού με Τερίμ - Εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας»

Έτοιμοι να «φάνε» τον Τερίμ, πίστεψαν πως ο Παναθηναϊκός θα έχανε τα πάντα!

Ο Παναθηναϊκός θα έχει και τη νέα σεζόν στον πάγκο του τον Φατίχ Τερίμ και η προετοιμασία θα γίνει επί αυστριακού εδάφους, όπως μεταδίδουν στην Τουρκία.

Το τουρκικό δίκτυο beIN SPORTS υποστηρίζει πως ο Φατίχ Τερίμ θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και μετά το τέλος τέλος της σεζόν, τονίζοντας πως έγινε ήδη συνάντηση για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του beIN Sports, ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου είχε συνάντηση χθες (20/2) στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «Τριφυλλιού» με τον Φατίχ Τερίμ, όπου αναλύθηκαν σε πρώτη φάση τα πλάνα της ομάδας με βάση τις ημερομηνίες έναρξης του επόμενου πρωταθλήματος, αλλά και των πιθανών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού αναφορικά με το καλεντάρι της UEFA.

Επίσης, όπως επισημαίνεται, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει τον Ιούνιο, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία.

Επιπρόσθετα, οι επιτελείς του συλλόγου συνεχίζουν τις επαφές του αναφορά με τα φιλικά παιχνίδια, την διαμονή αλλά και την συμμετοχή των «πρασίνων» σε τουρνουά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News