Παναθηναϊκός: Το... μακάρι με Ιωαννίδη στο Τριφύλλι
Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά απόψε και να μην χρειαστεί να ρισκάρει ο προπονητής την χρησιμοποίηση του Φώτη Ιωαννίδη.
Ο μικρός είναι ο καλύτερος φορ του ρόστερ αλλά όσο κι αν άναψαν το πράσινο φως οι γιατροί για την χρησιμοποίησή του κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν έχει ρυθμό στα πόδια του, έχει χάσει κι ένα σωρό προπονήσεις.
Ο Φατίχ Τερίμ σπάνια δοκιμάζει δύο φορ ταυτόχρονα παρά μόνο όταν έχει “καθαρίσει” τα ματς ή όταν η περίσταση το επιβάλλει όπως το Σάββατο με την Λαμία.
Δεν αποκλείουμε να φθάσει στο μέλλον σε ένα επίπεδο ο Παναθηναϊκός να μπορεί να έχει στο γήπεδο ταυτόχρονα τους στράικερ του και να λειτουργεί τέλεια.
Αυτή τη στιγμή, όμως, το να ξεκινάνε δύο από την αρχή, κάνει ζημιά. Άλλο πράγμα στην διάρκεια των παιχνιδιών να παίζεις φουλ επίθεση κι άλλο να ξεκινάς έτσι από τη σέντρα.
Ασφαλώς και όταν έχουν καταπονηθεί οι άμυνες μπορούν να παίξουν μαζί δύο κυνηγοί και να δημιουργήσουν πολιορκία στον αντίπαλο.
Ειδικά όταν είναι σε καλή κατάσταση και φορμαρισμένοι, κάτι που για τον Φώτη δεν ισχύει με τόσες μέρες εκτός αγώνων.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Λεσόρ, Οτούρου και ένας συνοδευτικός - Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα με τα λεφτά»
- Chat GPT: Η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα στο Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
- Η «χρυσή γενιά» του Παναθηναϊκού: Οι 4 παίκτες «χρυσάφι» για την επόμενη μέρα
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που θέλει ο Μπενίτεθ για την επίθεση
- «Τελειώστε» τον Ολυμπιακό: Τι κερδίζει ο Παναθηναϊκός ως τρίτος