Ο Πάνος Καλίδης έκανε... ποδαρικό στο Marigona’s House!

Το Marigona’s House έκανε πρεμιέρα στο Fox Prime και στο πρώτο του επεισόδιο υποδέχθηκε τον Πάνο Καλίδη σε μια χαλαρή και ανθρώπινη κουβέντας.

Ο Πάνος Καλίδης έκανε... ποδαρικό στο Marigona’s House!

Μαζί με τη Marigona, ο γνωστός τραγουδιαστής μιλά για τα παιδικά του χρόνια, την πορεία του στη μουσική, τις δυσκολίες μέχρι την επιτυχία, αλλά και για το αν μετάνιωσε που δεν σπούδασε.

Αναφέρεται στην οικογένειά του, τον ρόλο του ως πατέρας και σύντροφος, τον γάμο μετά από 20 χρόνια σχέσης, αλλά και το πώς έχει αλλάξει η διασκέδαση και η δισκογραφία. Μιλά για τα social media, τα όνειρά του, ενώ παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, σε ένα επεισόδιο γεμάτο συναίσθημα και αλήθειες.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του Marigona’s House

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr