Παναθηναϊκός: Η ομάδα που έριξε... άκυρο στον Μπρινιόλι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν που τελειώνει το συμβόλαιό του να είναι εκτός ομάδας και ν’ αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παναθηναϊκός: Να ξανακερδίσει με τον τρόπο του τον Μπρινιόλι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε τις επιλογές του και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν όπου και τελειώνει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα οι πράσινοι προχώρησαν άμεσα σε απόκτηση τερματοφύλακα (Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι) προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Ιταλού και να έχει ανταγωνισμό και ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Από εκεί και πέρα όλον αυτόν τον καιρό είχε συνδεθεί το όνομα του Μπρινιόλι, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο, με διάφορες ομάδες, όπως για παράδειγμα και του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας ωστόσο δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, καθώς εκείνοι ανακοίνωσαν χθες κι επίσημα την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Κάπως έτσι, μια ακόμη πόρτα, μετά την εξέλιξη με τον Παναθηναϊκό, για τον Μπρινιόλι έκλεισε οριστικά με τον ίδιο να συνεχίζει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News