Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό του Τερίμ για Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στην εποχή του Φατίχ Τερίμ δε βρίσκεται στις βασικές επιλογές και έχει καιρό να αγωνιστεί έστω και σαν αλλαγή.

Αντιμετώπισε δυσκολίες ο Σένκεφελντ με ΟΦΗ - Τι έγινε στο ημίχρονο!

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, καθώς βρίσκεται από το 2019 στην ομάδα και πλέον είναι μέσα στους αρχηγούς αυτής.

Γενικότερα ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ήρθε σαν ένα στοίχημα πριν πέντε περίπου χρόνια και πλέον έχει εξελιχθεί σ’ έναν παίκτη που έχει προσφέρει πολλά και σημαντικά πράγματα στο σύλλογο.

Παρ’ όλα αυτά με τη φυγή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον ερχομό του Φατίχ Τερίμ η κατάσταση για τον Ολλανδό δεν παρέμεινε ιδανική και πλέον ο ίδιος βρίσκεται σε μια από τις πιο περίεργες και δύσκολες φάσεις της καριέρας του.

Για έναν παίκτη, ο οποίος είναι αρχηγός μιας ομάδας κι έχει συνηθίσει να παίζει βασικός σ’ αυτή, τότε δεν είναι εύκολο από τη μία στιγμή στην άλλη να τίθεται εκτός ενδεκάδας και στην πορεία να μη χρησιμοποιείται ούτε καν σαν αλλαγή.

Ο Σέκενφελντ είναι φανερά επηρεασμένος απ’ όλη αυτή την κατάσταση, η οποία προς το παρόν μοιάζει πολύ δύσκολο ν’ ανατραπεί, καθώς ο Φατίχ Τερίμ δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Μπορεί μάλιστα μετά το παιχνίδι με τη Λαμία και το 2-2, το όνομα του Ολλανδού να μπήκε και πάλι στις συζητήσεις του κόσμου, ο οποίος μάλιστα τον στηρίζει αρκετά, όμως κουμάντο μέσα στην ομάδα κάνει μονάχα ο προπονητής.

Γενικότερα ο Τούρκος τεχνικός δεν ακούει κι ούτε επηρεάζεται από το τι λέει ο κόσμος της ομάδας που βρίσκεται για κάποιον παίκτη ή παίκτες του, καθώς πιστεύει μόνο στη δική του άποψη και σ’ αυτό που βλέπει στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Δεδομένα, λοιπόν, ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα χρησιμοποιηθεί από τον Τούρκο τεχνικό αν καταφέρει να τον ικανοποιήσει μέσα από την εικόνα του, κυρίως στις προπονήσεις, κι έπειτα στα λεπτά συμμετοχής που θα του δώσει ο Τερίμ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr