Παναθηναϊκός: Τα τετ-α-τετ του Τερίμ ενόψει ΠΑΟΚ
Ο Φατίχ Τερίμ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου οι παίκτες του να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν γίνεται πιο έτοιμοι ψυχολογικά κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Φατίχ Τερίμ είναι ένας προπονητής που έχει το δικό του τρόπο, ώστε να κερδίζει τους παίκτες του και να τους προετοιμάζει παράλληλα για ένα πολύ κομβικό παιχνίδι.
Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Τετάρτη (21/02, 19:00) αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τον επαναληπτικό αγώνα του 0-1 της Τούμπας για το Κύπελλο Ελλάδος.
Ο νικητής απ’ αυτό το ζευγάρι θα προκριθεί στον τελικό του θεσμού και θ’ αντιμετωπίσει, όπως όλα δείχνουν, τον Άρη, ο οποίος κόντρα στον Παναιτωλικό έχει κάνει τη μισή δουλειά.
Άπαντες στο Τριφύλλι γνωρίζουν ότι το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό και θέλουν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του, καθώς το Κύπελλο Ελλάδος βρίσκεται μέσα στους στόχους του συλλόγου.
Από εκεί και πέρα ο Τούρκος προπονητής κατανοεί επίσης πως η ισοπαλία με τη Λαμία δεν ήρθε σε καθόλου καλό timing για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αν δεν προσέξει, μπορεί να τα χάσει όλα μέσα σε λίγες μέρες.
Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ο Τερίμ φροντίζει να τονώνει άπαντες ψυχολογικά με τετ-α-τετ που έχει με τους παίκτες, προκειμένου εκείνοι να δώσουν το 110% με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4 + 1 μεταγραφές, η νέα θέση που αποφάσισε για ενίσχυση
- Παναθηναϊκός: «Γι' αυτό δεν έπαιζε τόσο καιρό ο Τολιόπουλος»
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τελειώσει σήμερα ή αύριο τη μεταγραφή Κραλ»
- Παναθηναϊκός: Νέα διάταξη και Ρενάτο - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα
- Παναθηναϊκός: Tι σημαίνει ο μηδενικός χρόνος Σορτς – Γιούρτσεβεν με Μπασκόνια