Παναθηναϊκός - Λαμία: Με προσοχή στην Λεωφόρο!

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Να μην υποτιμηθεί η Λαμία που φέτος κάνει καλή χρονιά και στον πρώτο γύρο σου είχε βγάλει το λάδι.

Ο Αντράζ Σποράρ που μπήκε στο παιχνίδι από τον πάγκο στο 90′ με εξαιρετική καρφωτή κεφαλιά είχε χαρίσει την νίκη στον Παναθηναϊκό μην αφήνοντας να πάει χαμένη η εξαιρετική σέντρα του Μπερνάρ.

Ο ρέφερι Μανούχος τα είχε κάνει μούσκεμα σε εκείνο το 90λεπτο μιας κι απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Αράο που δεν είχε κάνει το παραμικρό στο φάουλ που του καταλόγισε ο ρέφερι, μάλιστα στο τηλεοπτικό ριπλέι φάνηκε πως ο Βραζιλιάνος τραβάει και το πόδι του για να αποφύγει την επαφή.

Εκείνη τη μέρα τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο οι πράσινοι κινήθηκαν σε πολύ ρηχά νερά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ειδικά σε ατομικό, με μία δεξιά πλευρά(Βαγιαννίδης-Μαντσίνι)άθλια, Βέρμπιτς και Τζούρισιτς να μην βλέπονται και τον Μπρινιόλι να δέχεται ένα φτηνό γκολ.

Τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός είχε δείξει μαχητικότητα, αποδεικνύοντας πως ακόμη και στην κακή του ημέρα, ακόμη και όταν δεν βλέπεται, έχει χαρακτήρα, ποιότητα, τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News