Παναθηναϊκός: Η νοοτροπία που έφερε την ανατροπή σκηνικού!

Απίστευτος ο Φατίχ Τερίμ - Η προφητική ατάκα για το... γκολ της πρόκρισης!

Προσωπικά δίνουμε μεγάλη σημασία στη γλώσσα του σώματος.

Στο ματς κυπέλλου της Τούμπας π.χ με το που είδαμε τον (cool κατά τα άλλα) Τάσο Μπακασέτα ν’ αρπάζει τον αντίπαλο από τον λαιμό, ξέραμε ότι το παιχνίδι δεν το έχανες με τίποτα.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα η νοοτροπία –πράγμα εξίσου σημαντικό με το παιχνίδι, κατά την ταπεινή μας άποψη.

Ο Παναθηναϊκός επί Τερίμ δεν παρουσιάζει νεοτερισμούς, δεν μας κάνει σε κάτι πολύ σοφότερους, αλλά τουλάχιστον σταματά να είναι soft, έχοντας γίνει πάνω από δυο δεκαετίες το καλύτερο καταφύγιο παικτών που οι αντίπαλοι τους πουλούσαν μαγκιές κι εκείνοι…χαμήλωναν το κεφάλι.

Η νοοτροπία νικητή, η επιβολή του παιχνιδιού, η διάρκεια κι η εναλλαγή των πρωταγωνιστών (η ομάδα μόνο από τους τερματοφύλακες δεν έχει πάρει ακόμα σκοράρισμα)τον κατατάσσουν σε σύνολο που ως ουδέτερος γουστάρεις να παρατηρείς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News