Παναθηναϊκός: Τα 4 παιχνίδια - κλειδιά που απομένουν!

Superleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Non stop το τρέξιμο στο Κορωπί αφού πλέον έπεται η Λαμία στο πρόγραμμα, με την παρέα των Βόκολου-Καρλίτος να σε πιέζει πολύ στον πρώτο γύρο όπου γλίτωσες την γκέλα…στο τσακ.

Αυτές τις μέρες, αν δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο, ο Φατίχ Τερίμ, θα βρεθεί στην πρωτόγνωρη θέση να δει το ιατρικό του δελτίο σχεδόν λευκό, αφού τα προβλήματα υπάρχουν μόνο για Ιωαννίδη, Τζούρισιτς και τους …μόνιμους Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν.

Βέρμπιτς, Παλάσιος και Τσέριν έχουν πλέον επιστρέψει για τα καλά, ο Φώτης φορτσάρει προκειμένου να είναι 100% ετοιμος για τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα έχει βατό πρόγραμμα. Συνολικά στις τελευταίες αγωνιστικές, έχει 3 εντός έδρας παιχνίδια και 1 εκτός στο Ηράκλειο, τα οποία μπορεί να είναι επικίνδυνα, αλλά αν πας για πρωτάθλημα το 4 Χ 3 αποτελεί μονόδρομο.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ πρέπει να πάει στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News