Παναθηναϊκός: Ουσία και... θέαμα από τον Μαντσίνι!
Πολύ καλός στα 25 λεπτά που έπαιξε ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Δύο φαρμακερά σουτ είχε, στο ένα περνώντας την μπάλα ανάμεσα από δύο μπακ του ΠΑΟΚ, με το πλασέ του να σταματιέται από τον Κοτάρσκι.
Ο εξτρέμ που έχει την ντρίμπλα στην φαρέτρα του περισσότερο από κάθε άλλον, ο ίδιος πρέπει να πιέσει τον εαυτό του πιο πολύ για να γίνει “μέγεθος” για το τριφύλλι.
Ρυθμό και συνέχεια δεν έχει στο παιχνίδι του κι αυτό ίσως την επηρεάζει, αλλά ο προπονητής τον συμπαθεί, του δίνει χρόνο αλλά ακόμα ο βραχύσωμος άσος δεν μπορεί να υποσκελίσει τον Παλάσιος και να του πάρει την φανέλα του βασικού, ίσως επειδή ο Σεμπάστιαν βοηθά και στην άμυνα.
Ο Μαντσίνι είναι μία προσθήκη υψηλού επιπέδου, προσφέρει τρεξίματα, ανεβάζει την ταχύτητα που αγωνίζεται η ομάδα και σου δίνει συνεργασίες τόσο με τον μπακ της πλευράς του αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που κινούνται εσωτερικά του, που βοηθούν σημαντικά στο να μπαίνει πιο σωστά και πιο απειλητικά η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.
Μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι τον γλυκοκοίταζε ομάδα από την Ρωσία που έφτασε να προσφέρει 7.000.000 ευρώ για την απόκτησή του τα οποία η ΠΑΕ αρνήθηκε.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- ΒΙΝΤΕΑΡΑ από Βοτανικό: Αυτή είναι η φυσούνα και τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού
- Απίστευτη δήλωση Κουτλουάι για Παναθηναϊκό: «Καμία ομάδα δεν μας είχε φέρει σε τέτοια θέση αδυναμίας»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ σήμερα και σε ποιο κανάλι; (13/10)
- Κάτι αλλάζει με τον Λεσόρ: Η αντίδραση μετά τη Φενέρμπαχτσε και το στοιχείο που το αποδεικνύει
- Βοτανικός: Με δύο ονομασίες το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού - Ο λόγος