Παναθηναϊκός: Ουσία και... θέαμα από τον Μαντσίνι!
Πολύ καλός στα 25 λεπτά που έπαιξε ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Δύο φαρμακερά σουτ είχε, στο ένα περνώντας την μπάλα ανάμεσα από δύο μπακ του ΠΑΟΚ, με το πλασέ του να σταματιέται από τον Κοτάρσκι.
Ο εξτρέμ που έχει την ντρίμπλα στην φαρέτρα του περισσότερο από κάθε άλλον, ο ίδιος πρέπει να πιέσει τον εαυτό του πιο πολύ για να γίνει “μέγεθος” για το τριφύλλι.
Ρυθμό και συνέχεια δεν έχει στο παιχνίδι του κι αυτό ίσως την επηρεάζει, αλλά ο προπονητής τον συμπαθεί, του δίνει χρόνο αλλά ακόμα ο βραχύσωμος άσος δεν μπορεί να υποσκελίσει τον Παλάσιος και να του πάρει την φανέλα του βασικού, ίσως επειδή ο Σεμπάστιαν βοηθά και στην άμυνα.
Ο Μαντσίνι είναι μία προσθήκη υψηλού επιπέδου, προσφέρει τρεξίματα, ανεβάζει την ταχύτητα που αγωνίζεται η ομάδα και σου δίνει συνεργασίες τόσο με τον μπακ της πλευράς του αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που κινούνται εσωτερικά του, που βοηθούν σημαντικά στο να μπαίνει πιο σωστά και πιο απειλητικά η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.
Μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι τον γλυκοκοίταζε ομάδα από την Ρωσία που έφτασε να προσφέρει 7.000.000 ευρώ για την απόκτησή του τα οποία η ΠΑΕ αρνήθηκε.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Χεσούς Καστίγιο - Το ποσό πώλησης»
- Σερβικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό και Μπόνγκα - Το ποσό της ρήτρας
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μέμφις Ντεπάι!
- Παναθηναϊκός: Πρόταση για Γκαγιάρδο και νέο σενάριο για τον πάγκο
- Γιαννακόπουλος: Οριστική απόφαση για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός