Οριστικά τέλος ο Καρβαλιάλ - Υπηρεσιακός ο πρώην πράσινος Συλαϊδόπουλος

Καρβαλιάλ: «Θέλω να δω άνδρες, αγριεμένα πρόσωπα - Καμία ομάδα δεν είναι καλύτερη από εμάς!»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται ν’ αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο ν’ αναλαμβάνει προσωρινά.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δε θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον πάγκο των Πειραιωτών.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες κι αμέσες γύρω από το θέμα του προπονητή στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην καταφέρνει να μακροημερεύσει και εντός του επόμενου διαστήματος ν’ αναμένεται να λυθεί η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό κι επίσημα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως τη θέση του θα πάρει προσωρινά, ως υπηρεσιακός τεχνικός, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο με τον ΟΦΗ.

Να θυμίσουμε ότι ο Συλαϊδόπουλος είναι στην Κ19 του Ολυμπιακού, ενώ στο παρελθόν είχε δουλέψει στον Παναθηναϊκό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News